Originalni drveni pokloni: 10 ideja za posebne prilike

Ako tražite zanimljive poklone sa posebnim dodirom, drvo je materijal koji svakom predmetu unosi jedinstven šarm i eleganciju. Evo nekoliko kreativnih ideja za poklone od drveta koje će sigurno zadovoljiti vaše voljene:

Drvena lampa sa ugraviranim motivima Poklonite drvenu lampu sa jedinstvenim ugraviranim šarama ili slikama. Drvene osnove sa fino izrezbarenim detaljima nude prijatno i toplo osvetljenje koje se uklapa u svaki enterijer. Drvena karta sveta na zidu Za putnike, drvena karta sveta je idealan poklon. Ovo umetničko delo može poslužiti kao moderan i istovremeno funkcionalan ukras na zidu.

Ručno rađene drvene narukvice ili satovi Poklonite originalne drvene narukvice ili satove od različitih vrsta drveta. Ovaj moderan dodatak doneće prijatan prirodni element uz odeću. Drvena daska za sečenje sa elegantnim graviranjem Za gurmane, drvena daska za sečenje sa posebnim graviranjem je odličan poklon. Možete odabrati poseban natpis ili sliku prema ukusu primaoca.

Drvena kutija za nakit sa ručnim rezbarijama Za dame, elegantna drvena kutija za nakit sa delikatnim ručnim rezbarijama je odličan poklon. Ovaj komad može poslužiti i kao dekorativni element na toaletnom stočiću.

Drveni stalak za mobilni telefon Moderan i praktičan poklon je drveni stalak za mobilni telefon. Takav stalak je koristan ne samo kod kuće, već i u kancelariji. Drveni privezak za ključeve sa uklesanim imenom ili drugim motivom Personalizovani drveni privezak za ključeve odličan je poklon za svakoga. Odaberite jedinstven dizajn ili ugravirajte ime primaoca.

Drvena dečija igračka ili set za igru Za decu, drvene igračke su izdržljiva i ekološka alternativa. Izaberite kreativnu dečiju igračku ili set za igru od drveta.

Drveni stalak za fotografije Poklonite drveni stalak za fotografije sa ugraviranom porukom ili datumom. Svi će ceniti ovaj jednostavan, ali moderan poklon.

Drveni set za stolove (posudje za serviranje, tanjiri za meso) Drveni set je odličan poklon za ljubitelje gastronomije. Izaberite različite drvene činije, tanjire ili pribor za jelo.

Drvo je materijal pun karaktera i svaki od ovih poklona ima svoju ličnost. Ako tražite originalne i nezaboravne poklone za svoje najmilije, ulaganje u drvene poklone je uvek izuzetan izbor. Zapamtite da personalizovani elementi i ručno izrađeni detalji daju poseban štih i jedinstvenost svakom poklonu.

Back shopping